Bråvalla festival 2015

I år är det återigen dags för favoritfestivalen på Bråvalla! Förra året missade jag detta unika event vilket gjorde att jag bestämde mig för att självklart besöka det detta år som revansch. Favoriterna från i fjol var bland annat Kanye West, Axwell & Ingrosso samt M.I.A. Detta år kommer om något ännu bättre artister. Vad sägs om Calvin Harris, A$AP Rocky, Major Lazer och många fler. Detta blir första gången jag kommer övernatta där på festivalområdet. Tidigare år har jag alltid stanna över dagen och sedan återvänt hem men då jag denna gång kommer stanna längre krävs lite annorlunda förberedelser. T.ex. började jag desperat jaga tält nu i sista minuten och övrig utrustning till denna “utflykt”. När jag surfade runt upptäckte jag sidan Outnorth som hade ett riktigt bra utbud av friluftsprylar. Genom att söka efter rabattkoder på nätet fann jag även sidan Kampanjjakt.se som erbjöd flera Outnorth rabatter. Denna festival kommer kosta mig en mindre solsemester men det är det förhoppningsvis värt i slutändan. Det är ju trots allt minnen för livet.

För dig som vill ha mer information om festivalen besök gärna: Bråvalla festival

bråvalla festival